fbpx

 

 

 

Zásady ochrany            

            osobních údajů

1. Tímto udělujete souhlas provozovateli Zuzana Benešová (fyzická osoba), se sídlem – Na Vyhlídce 339, 270 31 Senomaty, identifikační číslo: 03907538, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského úřadu v Rakovníku (dále jen “Správce”), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • — e-mail
  • — jméno
  • — příjmení
  • — fakturační adresa
  • — telefon

 

2. Osobní údaje je nutné zpracovat za účelem zpracovávání objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • — vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • — požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • — požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • — vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • — požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • — v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
...
Back

Your cart

0

Žádné produkty v košíku.

Celkem
0,00 
Pokladna
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share